(ВІДЕО) Оперні співаки співають – на дрон прикордонникам збирають

НАЗАД
19 травня 2023 15:34

На дрон для прикордонників збирали кошти в Черкасах.

Громадська організація «Секвенція. Черкаси» за підтримки міжнародного благодійного фонду «Ми – єдині» організувала благодійний концерт, на якому кожен, хто бажає, міг допомогти охоронцям кордону у придбанні розвідувального дрону.

З моменту повномасштабного вторгнення ГО «Секвенція. Черкаси» разом з клубом меценатів «Друзі опери» часто організовують подібні заходи та вже допомогли прикордонникам, долучившись до купівлі медичних аптечок, бронежилетів, касок, автомобілів для охоронців кордону, що виконують бойові завдання «на нулі». Наразі настав час для «пташок».

«Першого квітня ми розпочали збір коштів на придбання безпілотника для штурмової бригади «Сталевий кордон». Сьогодні – це другий захід, мета якого незмінна – забезпечити наших прикордонників необхідним безпілотним літальним апаратом, що вкрай необхідний для виконання бойових завдань, – розповідає засновниця громадського об’єднання, учасниця та лауреатка низки міжнародних та українських конкурсів оперного мистецтва Олена Лютаревич-Марченко. – Мистецтво під час війни існує, але наразі наша мета не лише популяризувати оперу в Україні, а й допомагати війську у боротьбі з ворогом. Лише разом ми переможемо!»

Загалом вже зібрано понад 55 тисяч гривень.

«Ми продовжуватимемо свою роботу, і, якщо у вас є бажання долучились, будемо раді бачити серед тих, хто наближає перемогу», – додала артистка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси